21 Disember 2010

Persediaan BADAR SMKASM Menjelang Tahun 2011

Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah. Beryukur kepada Allah SWT kerana dengan izin-Nya kami dapat mengemaskini blog e-BADAR dengan maklumat terbaru mengenai perjalanan Organisasi Badan Dakwah dan Kerohanian (BADAR) SMK (Agama) Sultan Muhammad.
Seperti yang telah disebutkan dalam tajuk di atas, Ahli Saf Kepimpinan BADAR SMKASM telah mula membuat persediaan dan persiapan bagi menggerakkan BADAR SMKASM ini bagi tahun 2011.
Mesyuarat mengenai penetapan, perancangan dan pengumpulan cadangan telah dilakukan pada hari ini (21/12/2010, Selasa bersamaan 15 Muharram 1432 Hijriah).
Alhamdulillah. Sebahagian daripada Ahli Saf Kepimpinan BADAR SMKASM telah sanggup mengorbankan sebahagian masa untuk menghadiri Mesyuarat Ahli Saf Kepimpinan BADAR SMKASM pada hari ini untuk membincangkan mengenai pelbagai cara bagi menaik taraf pengurusan pentadbiran dan perancangan aktiviti BADAR SMKASM pada tahun 2011 dan alhamdulillah mesyuarat ini telah dilaksanakan dengan jayanya.
Gambar ketika mesyuarat sedang dijalankan di pondok dan wakaf di hadapan Pusat Islam Al-Islah, SMK(Agama) Sultan Muhamamd.

Tiada ulasan: